Kategori: Pynteting

Dot-vase av middagsglass

Vil du vite hvordan du kan forvandle et tomt middagsglass til en fantastisk kul, moderne og stilfull vase? Alt du trenger er noen filtkuler og en limpistol!

Hjemmelaget lys i kopp

Lysstubber og stearinrester trenger ikke kastes. Smelt dem heller om til nye, vakre lys i akkurat den formen og lysholderen du vil!

Serviettringer av doruller

Det som er så fint med denne type serviettringar er at alle klarar å lage dei, og variasjonane er uendelige! Her kan du bruke alt fra raudt silkeband, kvitt garn, maling, glitter, avispapir, perler og ja, you name it.. Du kan lage serviettringar som passar til alle type selskap

Plantepotte av telefon

En gammel telefon kan være fin som pynt i seg selv – men du kan gjøre den enda mer unik og tøff ved å gjøre den om til en plantepotte. Utrolig enkelt og kreativt!

Skål av LP-plate

Visste du at du enkelt og lynraskt kan smelte om dine gamle vinylplater og lage supertøffe skåler av dem? Her kan du se hvordan!

Speil av drivved

Har du et gammelt, kjedelig speil som ikke passer inn hjemme? Ikke kast det. Lag heller en ny ramme av drivved på det! Utrolig kult, og strukturen i plankene er fantastisk fine!

Malte tinnbokser

Det er ingen grunn til å kaste gamle, kjedelige og stygge tinnbokser. Gjør dem heller fine! Det er superenkelt – og boksene blir supersøte!